ΣΤOY ... ΠΕΙΡ~αιώτη ΤΟ ... ουζερί ~ ΛΟΓΙΑ ΠΙΚΡΑ ~ ΚΟΡΜΙΑ ΝΕΚΡΑ ~ ΒΛΕΜΜΑ ΣΒΗΣΜΕΝΟ !!!
Χωρίς k n o w ... how και μόνο με " c u l t u r e " ????
Σύνδεσμοι


ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ... ΚΑΚΙΕΣ !!!
655 αναγνώστες
Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010
15:27
Αξιολογήστε το άρθρο 
8 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

06/05 15:29  PREMIUM
Η ... ΖΩΗ είναι λίγη ! Δεν θα αφήσω να μου πάρουν το ... χαμόγελο από τα χείλη ! :-)
06/05 16:16  PREMIUM
Δεν το πιστεύω ! Θα πέσω πάλι στην ... κατάθλιψη ! Μιλάει ο Σαμαράς ... ΤΩΡΑ στο MEGA και είναι και ... βραχνιασμένος ! :-) Θάχει αύριο τουλάχιστον : "Σ΄αγαπώ ... Μ΄αγαπάς" ???
06/05 17:01  PREMIUM
Τελικά ΕΥΤΥΧΩΣ ξανάρχισε το σήριαλ και σταμάτησαν τη μετάδοση της συζήτησης στη Βουλή ! Με διαβάζουν ! Είχε και ένα ωραίο σκετσάκι πόκας με το ... Χρήστο τον ... παίχτη ! :-)
Χε χε χε ... Καλό απόγευμα ΠΑΝΤΑ με χαμόγελο !
06/05 17:09  χορδιστής συναισθημάτων
Θα γράφαμε μόνο για τους ανθρώπους (Ν. Λυγερός)

Δεν υπήρχε λόγος να κάνουμε κάτι άλλο.
Στο κάτω κάτω της γραφής
η γαμημένη κοινωνία
δεν είχε να πει τίποτα.
Δεν έπρεπε να χάσουμε άλλο χρόνο.
Η φιλική εταιρεία ζούσε
όχι μόνο στα βιβλία ιστορίας
αλλά και στο πνεύμα μας.
Το έργο της δεν είχε τελειώσει.
~~~@~~~
06/05 17:09  Babis Englezos
Αγαπητέ Χρήστο υπάρχει ένα ρητό που λέει:
Το χρηματιστήριο αρρωσταίνει, ποτέ δεν πεθαίνει.

Το ρητό αυτό έχει επαληθευτεί αμέτρητες φορές στο παρελθόν και δεν νομίζω ότι τώρα θα υπάρξει εξαίρεση.

Οπότε μάλλον...πρέπει να αλλάξεις τον τίτλο.
06/05 17:12  Babis Englezos
Και κάτι ακόμα:
Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια δεν υπάρχει πλέον ΧΑΑ (Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών)

Στη θέση του υπάρχει πλέον το Χ.Α.
(Χρηματιστήριο Αθηνών)
06/05 17:18  χορδιστής συναισθημάτων
γεια σου μπάμπη...

Ο μυστήριος σκακιστής (Ν. Λυγερός)

Διάβαζε όρθιος τα βιβλίο.
Δεν είχε φως στο σπίτι.
Είχε ανοίξει το κελί.
Έβλεπε το καράβι.
Οι παρτίδες στο ταβάνι.
Και το βιβλίο κλειστό.
Δεν έπρεπε να παίξει.
Όχι ακόμα τουλάχιστον.
Ήταν επικίνδυνο για τον πύργο.
~~~@~~~
06/05 17:19  PREMIUM
Γιώργο...Από Ποτιδάνεια είναι τελικά ο Λυγερός ή από το ... Βόλο ??? :-)

Πρόεδρε...Νάσαι καλά με τις αισιόδοξες παρεμβάσεις σου ! :-)

Δεν σας ξεχνώ εκεί στο ΣΕΔ, γιατί είστε όλοι οι από ... ΤΟΤΕ φίλοι ΠΑΝΤΑ κοτσονάτοι με το χαμόγελο, όπως βλέπω στις ... photos ! :-)

Εξάλλου <εκεί> έμαθα, αν θυμάμαι καλά ότι το ΧΑΑ έγινε πια κοφτό ... "γέλιο", όπως λέμε ... ΧΑ ! :-)

ΥΓ. Επεξεργάζομαι το νέο τίτλο ... Οσονούπω θα ... αλλάξει ! :-)
06/05 17:25  χορδιστής συναισθημάτων
Πρόεδρε μου γνωρίζεις οτι ο χρηστος
θα ειναι ο πρόεδρος τος κόμματος
~~~κανενας ελληνασ~~~
το οποιο ειναι "η" φιλικη εταιρια
αφου θα εχει και παροχες σε ειδος ???
~~~@~~~
06/05 17:26  χορδιστής συναισθημάτων
Φιλε νικολα λυγερε αν μας διαβαζεις παρε θεση
~~~@~~~
06/05 17:29  PREMIUM
Θα συμμετέχουν ούλοι οι ... ΛΥΓΕΡΟκορμοι ! :-) Για τα κορίτσα στο ΣΤΕΚΙ ούτε λόγος ! Καλύτερα από τη ... Δήμητρα ... ΤΩΡΑ ! Αχα χα χα χα χα ...
06/05 18:06  χορδιστής συναισθημάτων
Γιατί τους έκανες αυτή την αταξία ρε Αγγελική; Γιατί τους έδωσες αυτό το δικαίωμα να πάψουν να γιορτάζουν; Τί φαγώθηκες και ήθελες να χαλάσεις την ευχάριστη ατμόσφαιρα;

Οι περισσότεροι χτες ήθελαν να βγουν στους δρόμους και να πανηγυρίσουν τον έρχομό του Μεσσία. Και το έκαναν. . . . Ξύπνησαν πρωί πρωί, φόρεσαν τα καλά τους, σημαιοστολίστηκαν. . . και μια και δυο το έβαλαν για την πλατεία.

Τους είχανε τάξει οι αφεντάδες εδώ και μήνες ότι αυτό δε σηκώνει άλλη αναβολή. Και ήταν πραγματικά απολογητικοί και μεταμελημένοι γι αυτό, όλοι οι άρχοντες. Ερχόταν η ώρα της μεγάλης επιβράβευσης τώρα όμως. . . Μετά από τόσα χρόνια συλλογικής προόδου, αρμονικά διαχεόμενης ανάπτυξης, αληθινής ευημερίας στις τάξεις σύσσωμης της κοινωνίας, μεγάλης κατά κεφαλήν καλλιέργειας, εργασιακής ειρήνης, εντατικής παραγωγής πλούτου χωρίς ίχνος δανεισμού και τέλος δίκαιης αναδιανομής του πλούτου αυτού. . . είχε φτάσει επιτέλους η στιγμή που όλοι περίμεναν. Η μεγάλη δικαίωση ενώπιον όλων. Η μεγάλη επιβράβευση σε επίσημη, γεμάτη φώτα και καλεσμένους, λαμπρή τελετή. . .

Εσύ όμως ήσουν πάντα πνεύμα αντιλογίας. Έλεγες ότι το πράγμα στη χώρα δεν πάει καλά. . . Ότι τα σημάδια παρακμής εντείνονται. . . Πως η καταστροφή και ο διασυρμός δεν είναι μακριά. Με αυτά και μ' αυτά βέβαια, είχες γίνει η γραφική του χωριού. Κανείς δε σε έπαιρνε στα σοβαρά. Ο συναγελασμός των άλλων ήταν τόσο έκδηλος που ό, τι κι αν έλεγες ετύγχανε μόνο χλευασμού. Μεταξύ των άλλων λάθος επιλογών σου να φανταστείς. . . ήταν το ότι αποφάσισες να μπεις στο Πανεπιστήμιο με κύριο σκοπό να αποφοιτήσεις με το σπαθί σου, γιατί στη χώρα αυτή υπήρχαν κάποιες φήμες, . . . μόνο φήμες όμως, ότι κάποια παιδιά έκαναν ότι μπορούσαν ως φοιτητές για να πάρουν το πτυχίο τους χωρίς να παλέψουν και πολύ. . .

Στο Πανεπιστήμιο υπήρχαν σύμφωνα με αυτές τις φήμες κάποιοι μηχανισμοί οι οποίοι αν αποφάσιζες να ενταχθείς θα σου εξασφάλιζαν άνετη αποφοίτηση και άμα ήσουν και αρκετά συνεργάσιμη ίσως και είσοδο σε κάποιο περιζήτητο μεταπτυχιακό. Κι αν
06/05 18:07  χορδιστής συναισθημάτων
Κι αν το πράγμα κύλαγε καλά, μπορεί να έπαιρνες και θέμα για διδακτορικό και πάει λέγοντας. . . Οι μηχανισμοί αυτοί είχαν το γενικό τίτλο “κομματικές φοιτητικές παρατάξεις”. Ήταν νεολαίοι κοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων. . . Αλλά αυτές τις σκέψεις τις έκανες όταν ήσουν ακόμα μαθήτρια στο λύκειο. . .

Θυμάμαι τότε που είμασταν απουσιολόγοι στο γυμνάσιο και αργότερα παραστάτες στις γεμάτες στραγάλια παρελάσεις. Φυτό σε ανέβαζαν φυτό με κατέβαζαν, μαζί και κάποιους λίγους ακόμα. Κάναμε βλέπεις κάτι κακό. . . Είχαμε διαφορετικές προτεραιότητες. Ήμασταν οι χαζοί του χωριού. Α, ξέχασα εσύ ήσουν και γραφική είπαμε παραπάνω. Οι έξυπνοι ήταν οι πολλοί. . . οι άλλοι. Να θέλουν πραγματικά το κακό σου. Χωρίς να τους έχεις κάνει τίποτα που να τους βλάπτει. . . Εμείς συχνά αναρωτιόμασταν τι κακή συνήθεια μας ήταν αυτή που μας είχε πιάσει να ανοίγουμε και κανα βιβλίο. . . Ρε κακό που πάθαμε. . .

Τα χρόνια πέρασαν. . . μπήκες στο Μαθηματικό. . . βγήκες όρθια, χωρίς συμπτώματα οσφυοκαμψίας, . . . και μετά συνέχισες το δρόμο το στραβό (πάντα σύμφωνα με τους πολλούς). . . το δρόμο που κανείς δε πίστευε πως αξίζει και ότι οδηγεί στην πρόοδο και την προκοπή. Έγινες ιδιωτική υπάλληλος. Λεπτομέρεια: το ίδρυμα ήταν ευαγές, λεγόταν τράπεζα. Δεν ήταν το όνειρό σου ίσως, αλλά μια αξιοπρεπής και με προοπτικές λύση. Σίγουρα καλύτερη από το να τεμπελιάζεις. . . Κάποιοι δυστυχώς άρχισαν να σε κοιτούν με μισό μάτι. . .

Κι εκεί που τα πράγματα είχαν μπει σε ένα συγκεκριμένο ρυθμό στη ζωή σου. . . πήρες και άλλες πιο σημαντικές αποφάσεις. Επέλεξες να ηγηθείς μιας εθνικής εκστρατείας υπέρ της μείωσης των γεννήσεων διότι στην Ελλάδα είχε πλέον παραγίνει το κακό με τον υπερβολικά μεγάλο αριθμό τους. . . τόσο που έθετε εν αμφιβόλω την δυνατότητα της χώρας να θρέψει τα βλαστάρια της. . .

Όλα τα κακά όμως σου έμελλε να συμπέσουν μαζί για σένα. . .

Την ημέρα που θα γινόταν η γιορτή, χτες, εσύ αποφάσισες να κάνεις απεργία για τις κακές εργασιακές συνθήκες και να γωστοποιήσει
06/05 18:07  χορδιστής συναισθημάτων
και να γωστοποιήσεις με ανακοίνωση στον Τύπο τους σκοπούς της εκστρατείας σου. Ποιος είδε τους γύρω σου, τους καθωσπρέπει και τους φιλήσυχους, και δεν τους φοβήθηκε;;; Σε κατηγορούσαν για αντιρρησία συνείδησης και πως ήθελες να σαμποτάρεις το καλό κλίμα που είχε στηθεί λίγο πριν την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων. . .

Η κακιά η ώρα δεν άργησε να έρθει. . . Ένας εξοργισμένος οπαδός της άλλης πλευράς πήρε ένα μάτσο τριαντάφυλλα (ξέρεις. . . από εκείνα τα άκακα άνθη που η βεβαιότητα όλων ήταν πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση ποτέ των ποτών να αφαιρέσουν ανθρώπινη ζωή) και άρχισε να σε χτυπά στο πρόσωπο και το στήθος. Δυνατά και όλο πιο δυνατά. . . . Μαζί και άλλους από το γραφείο. . .

Εσύ και οι συνάδελφοί σου αρχίσετε να καλείτε σε βοήθεια. Τα λουλούδια είχαν πάνω αγκάθια με δηλητήριο. Και το νιώθατε. . . Και συνεχίσατε να φωνάζετε απελπισμένα “βοήηηηθεια. . . . . . . . . . βοήηηηηθεια. . . . . ”. Αυτοί όμως πιστοί στην πεποίθηση χρόνων ότι τα λουλούδια αυτά δεν προκαλούν κακό αλλά η χρήση τους είναι πατροπαράδοτα αγαθή πράξη, όχι μόνο συνέχισαν αλλά την ώρα που τα αγκάθια με το δηλητήριο έσπαγαν και καρφώθηκαν παντού πάνω σας. . . άρχισαν να σας βρίζουν και να σας περιγελούν, λέγοντας “ας προσέχατε. . . να μην κάνετε απεργία και να ήσασταν φιλήσυχα παιδιά ”. . . Είχατε κάνει το μεγάλο λάθος να απεργήσετε. . . όταν αυτό ήταν κάτι απλά μη αποδεκτό χωρίς δεύτερη κουβέντα. . .

Η βοήθεια δεν ήρθε. . . ή μάλλον ήρθε. . . αλλά ήταν πολύ αργά. . . Το δηλητήριο ήταν φονικό.

Είχες πλέον ξεψυχήσει. Όχι όμως μόνο εσύ. Προς γενική έκπληξη όλων. . .

Η γιορτή αναβλήθηκε γιατί η χώρα δεν είχε μάθει να έχει τέτοιου είδους νεκρούς. Ήταν ένα πρωτόγνωρο γεγονός. . . Θάνατος σε ημέρα εθνικού εορτασμού. . . . Απίστευτο. Τόσο παράξενο όπως ήταν σε κάτι μακρινές εποχές ο πρώτος θάνατος από ναρκωτικά και ο πρώτος θάνατος από τροχαίο. . .

Ήταν αργά. . . Κι αυτό γιατί στο δρόμο τα οχήματα με τις πρώτες βοήθειες είχαν ανάψει φάρους πολλούς και σειρήνες δυνατές . . . αλλά οι
06/05 18:08  χορδιστής συναισθημάτων
αλλά οι πολίτες μπερδεύτηκαν διότι είχαν πολλά χρόνια να δουν τέτοια οχήματα (από τον καιρό τοου πρώτου τροχαίου) και φαντάστηκαν ότι ήταν αυτοκίνητα υψηλής συνοδείας και μέσα είχαν το Μεσσία. Και δεν τα άφησαν να προχωρήσουν. Τα σταματούσαν και τα παρεμπόδιζαν γιατί ήθελαν να να Τον αγγίξουν. . .

Αυτός όμως είχε αποφασίσει έτσι κι αλλιώς να αναβάλλει τη γιορτή. Και δεν ήρθε ποτέ. . .

Έμεινες μόνο εσύ γεμάτη από τα σημάδια του θανάτου πάνω σου και εμείς και οι άλλοι να κοιταζόμαστε γεμάτοι απορία. Δίχως όμως ενοχές. . .

Και τον ένοχο δεν τον αναγνώρισε κανείς. Παρότι δεν φορούσε κουκούλα. Παρότι ήταν πολλοί αυτοί που τον είδαν με τα ίδια τους τα μάτια. . .

Ο νόμος της σιωπής και της συγκάλυψης έκανε κι αυτός για πρώτη φορά την παρουσία του στη χώρα. . . Και πάλι υποκριτικά. . .

Ήσουν εσύ το θύμα για την αρχή του τέλους μιας εποχής . . .
Και το πλήρωσες με τη ζωή σου.ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ της συμμαθήτριάς μου Αγγελικής Παπαθανασοπούλου από το Αίγιο που έχασε τη ζωή της μαζί με το αγέννητο μωρό της στις 5 Μαΐου του 2010 την ώρα που διέπραξε το ασυγχώρητο για κάποιους λάθος να εργάζεται σε ημέρα γενικής απεργίας στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα ενόψει του ερχομού του ΔΝΤ και κάποιος πέταξε μια μολότοφ στο χώρο εργασίας της που έσπειρε το θάνατο.Αγγελικούλα,

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ρε συμμαθήτρια. . . Ο δολοφόνος σου να μη κλείσει μάτι για μια ζωή. Τύψεις να τον κυνηγάνε και ντροπή μέχρι να σαπίσει ζωντανός του εύχομαι μόνο. Και για σένα και για το αγέννητο μωρό σου και για τους νεκρούς συναδέλφους σου. Κουράγιο στους δικούς σου και στον άνθρωπό σου. Και όσοι σπιλώνουν τη μνήμη σου λέγοντάς σε απεργοσπάστρια καλύτερα να βγάλουνε το σκασμό.
ΑΘΑΝΑΤΗ

Άγγ(ε)λος
http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=1674372&pg=6&pid=1674856&orderdir=asc#post_1674856
Φίλε Αγγελε τιμη μου να σε αντιγράψω χωρις να σε ρωτήσω υποθέτωντας
06/05 18:08  χορδιστής συναισθημάτων
οτι
μου το επιτρέπεις...
Οι υπόλοιποι ας ξανασκεφτούμε τρις πριν καταλάβουμε που ειναι η ντροπή
και που τα γαυγίσματα των γκρίζων λύκων...
Ας καταγγείλουμε παντου την αλήθεια αφού την διασταυρώσουμε τρις
~~~@~~~
χορδιστής
τετράκις
06/05 18:12  PREMIUM
"Πρόβατα" στο στόμα του ... ΛΥΚΟΥ ! http://discount.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=24750&blid=357 Ταυτόχρονα με τον-την μοναστεριστή-στρια εκ...συμπτώσεως ! :-)
///@PREM@\\\
Φωκιδέικο Τσομπανόσκυλου
06/05 20:41  GIASEMI
χορδιστή μόνο τα τριαντάφυλλα έλειπαν απ΄τη
καρδιά μου που έγινε "περιβόλι" απο χτες...
06/05 20:52  Anna
"Δεν θα αφήσω να μου πάρουν το ... χαμόγελο από τα χείλη"... Κρατάω αυτό! Και είναι υπεραρκετό!
Καλησπέρα σε όλους!
06/05 22:45  χορδιστής συναισθημάτων
Aνγκελα : Ελα ομπάμα μου πότε θα κάνουμε την ανταλλαγή ??
Ομπάμας: Λίγο πριν την λήξη του πανικου κοπελάρα μου...
Aνγκελα: Ναι αλλά αν μας πάρουν χαμπάρι οι κινέζοι και
κάνουν επιπλέον ρευστοποίησεις και μας χτυπήσουν
απο την πίσω πόρτα ???
Ομπάμας : Γλύκα μου οι ρώσοι μας τα είπαν χαρτί και καλαμάρι
για μια χούφτα δολλάρια οτι οι κινέζοι ειναι απασχολημένοι
Aνγκελα : Ναι και αν ξαφνικά οι Ελληνες κάνουν καμμια επανάσταση και
μετά έχουμε σε κάθε ευρωπαική χώρα διαδηλώσεις αρχαιοΕλληνικού
χαρακτήρα ???
Ομπάμας : Τότε ανγκέλα μου χέσε μεσα...μόνο αν τους δώσουμε παγκόσμια
διακυβέρνηση σωζώμαστε γιατι θα μαλώσουν μεταξύ τους για
την πρωτιά στην δόξα και θα μοιράζουν μερικά τετράκις εκατομμύρια δολλάρια και γιούρα και θα γλεντοκοπάει ολάκερος ο πλανήτης
ποιός θα πάει να δουλέψει όταν όλοι θα ειναι στα συμπόσια και την
φιλοσοφία ????
Φαντάζεσαι τον κάθε ιθαγενη να απαιτει να του μαθουμε αρχαιαελληνικά
και μετά να του εξηγήσουμε πως καταντήσαμε να κυβερνάμε εμείς οι Ελληνες
τον κόσμο το 2010 ???
http://www.youtube.com/watch?v=i-XQsFdTQoE&feature=related
~~~@~~~
χορδιστής
αρχαιοανανεοελλήνων
06/05 23:18  PREMIUM
Καλησπέρα στα κορίτσα και στο φιλόσοφο του Στεκιού ... Γιωργαρά, αλά...Γιανναρά ! :-)

Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο ... πεσμένος, όσο βραδιάζει !

Θα ήθελα, αν μπορούσα να ποστάρω άρθρο με τίτλο : Η μαρκίζα : Marfin-Egnatia Bank ! http://www.youtube.com/watch?v=dqcDYihCH9Y
06/05 23:21  χορδιστής συναισθημάτων
μωρη γριά κότα!
Στο ρόλο του κώστα ο γιώργος...το ιδιο δεν ειναι ???
http://www.youtube.com/watch?v=Q5p6TtdEVlE&feature=player_embedded
ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ!
http://www.youtube.com/watch?v=69OWhx7GGuM&NR=1
Να πέσει σημίτης και να μας κάψει...
http://www.youtube.com/watch?v=wq8xeqKgtKc&feature=related
Το ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
http://www.youtube.com/watch?v=r-4L7OtvQp0&feature=related
ΤΟ ιδιο και ο μητσοτάκης...δεν βάζουμε γιουτιουμπι λόγω γκαντεμιας
http://www.youtube.com/watch?v=VnTvvt7OXaM&feature=related
Και τελικα για να γαμήσει ο ανδρέας μια αγαπημενη του εμεις πληρωσαμε
το όραμα...την παντρευτηκε...εφυγε...αλλά τελικα αφου η μαργαριτα
τσάντ κυβερνάει με τον σουηδο γιό της τι να περιμένουμε απο ΟΛΟΥΣ αυτους ??
οοοοοοοοοουστ(
~~~@~~~
χορδιστής
ανενταχτος
πάντα
06/05 23:34  PREMIUM
Φίλε δεν κάνω για ... Πρόεδρος ! Ποτέ δεν είπε για μένα γυναίκα ότι της...αρέσω ! Ενώ για άλλους λένε ! Χε χε χε...Εκτός από την Anna ! Xe xe xe...
06/05 23:35  χορδιστής συναισθημάτων
να σας πω για τον DICSOUNT ???
Ο άνθρωπος μου...και μελλοντικος πρόεδρος του κόμματος
δουρειος ίππος ~~~ΚΑΝΕΝΑΣ~~~...
http://www.youtube.com/watch?v=SGMWEnBiFcE&feature=related
~~~@~~~
χορδιστής
Γ.Γ.
06/05 23:39  PREMIUM
Ακόμη ρε φίλε δεν έμαθες το όνομά μου και έγινες ήδη...αυλικός ???
DISCOUNT όχι DICSOUNT και έχω μόνο λιγλάκι...margin ! Χε χε χε...

Σχετικά με το blog
Προσπάθεια να αναδείξουμε τις ... εκπτώσεις σε όλες τις φάσεις της ... ΖΩΗΣ και του ... ΧΑA λαμβάνοντας ... ΠΑΝΤΑ σοβαρά υπόψιν ότι σε πολλές περιπτώσεις το ..."φτηνό" το τρώει ο ..."Λύκος" !
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις